• +31 (0)641578480 NL / +32 (0)89-703455 BE
  • info@podopraktijkcoonen.nl

Aandacht voor voet en houding

 

Danny Coonen is in 2000 gestart als Gespecialiseerde Voetverzorger,met een eigen praktijk in Molenbeersel(B). Daarna volgde  hij de opleiding Medische pedicure via het EVC-traject bij het ROC Eindhoven, waar hij in 2011 dit diploma behaalde.

De interesse voor met name voeten in relatie tot houding groeide,waardoor de studie tot Registerpodoloog met enthousiasme werd aangevat.

Danny volgde de 4 jarige opleiding aan de academie voor Podologie te Utrecht.

Danny volgt met regelmaat  bijscholingen en congressen. Zo blijf hij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied van voet- en houdingsklachten.

Tijdens de consulten zijn we moeilijk bereikbaar, uiteraard zal U via mail, telefonisch zo snel mogelijk gecontacteerd worden voor Uw vragen/informatie of het maken van een afspraak.

Bij Podopraktijk Coonen worden de therapeutische zolen door Danny handmatig vervaardigd, wat staat voor kwaliteit en service.

DSCF2610

Een Registerpodoloog is vrij toegankelijk , U kunt met of zonder verwijzing van een arts naar een Registerpodoloog. Sommige verzekeraars vragen een verwijzing om voor vergoeding in aanmerking te komen. Los van de vraag of verwijzing nodig is, werkt de Registerpodoloog graag samen met andere zorgverleners en zal in overleg met u een rapportage voor uw huisarts verzorgen.  

Let op: sommige verzekeraars vragen wel een verwijzing om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Graag tot ziens in mijn praktijk,

Met vriendelijke groeten,

Danny Coonen